728 x 90

Adevăratul motiv pentru care a plecat Dan Petrescu de la CFR Cluj

Adevăratul motiv pentru care a plecat Dan Petrescu de la CFR Cluj

Dan Petrescu, antrenorul român în vârstă de 55 de ani, a părăsit-o pe CFR Cluj în această vară, după ce a dominat fotbalul românesc în ultimii ani. Adevăratul motiv pentru care a plecat Dan Petrescu de la CFR Cluj Cinci titluri de campioană a României a câștigat CFR Cluj în ultimele șase sezoane, fiind detronată


Dan Petrescu, antrenorul român în vârstă de 55 de ani, a părăsit-o pe CFR Cluj în această vară, după ce a dominat fotbalul românesc în ultimii ani.

Adevăratul motiv pentru care a plecat Dan Petrescu de la CFR Cluj

Cinci titluri de campioană a României a câștigat CFR Cluj în ultimele șase sezoane, fiind detronată anul acesta de către Farul Constanța.

Dan Petrescu a fost extrem de sincer după plecarea sa de la CFR Cluj și a explicat că nu are ce să își reproșeze, dar a ținut să facă din nou referire la greșelile de arbitraj din Superliga.

„E adevărat, asta e realitatea. Aveam nevoie de o provocare nouă. Nu poţi să iei campionatul în fiecare an, nu există echipe care fac asta. Au fost multe probleme, meciuri, greşeli de arbitraj. Cred că dacă erau arbitrajele corecte puteam să ne batem la titlu până în ultima etapă. Eu zic că nu a fost un sezon ratat, dar cum multe probleme. Nu cred am ce să-mi…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos