728 x 90

a dat afară 10 fotbaliști!

a dat afară 10 fotbaliști!

Mircea Rednic este decis să restructureze din temelii lotul celor de la UTA Arad în această vară, după ce „Bătrâna Doamnă” a evitat retrogradarea din Superliga în urma acelui baraj cu Gloria Buzău. Oficial. Rednic face prăpăd în lotul celor de la UTA Arad: a dat afară 10 fotbaliști dintr-un foc pentru a face loc


Mircea Rednic este decis să restructureze din temelii lotul celor de la UTA Arad în această vară, după ce „Bătrâna Doamnă” a evitat retrogradarea din Superliga în urma acelui baraj cu Gloria Buzău.

Oficial. Rednic face prăpăd în lotul celor de la UTA Arad: a dat afară 10 fotbaliști dintr-un foc pentru a face loc transferurilor!

În cursul zilei de sâmbătă, clubul arădean a informat prin intermediul site-ului oficial că s-a despărțit de nu mai puțin de 10 jucători. Printre aceștia, se numără și câteva „nume grele”, cum ar fi Erico Da Silva, Paul Anton sau Desley Ubbink, pe lângă Philip Otele, despre care se știe deja de câteva luni bune că va semna cu CFR Cluj în această vară.

„Zece jucători nu vor continua la Arad. Portarii Dragoș Balauru și Haralambie Mociu, fundașii Mihai Dobrescu, Erico da Silva, Marko Vukcevic și mijlocașii Desley Ubbink, Paul Anton, Philip Otele, Salvatore Marrone și Willie…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos