728 x 90

Un patron din Superliga a refuzat transferul dorit pe Dan Șucu

Un patron din Superliga a refuzat transferul dorit pe Dan Șucu

Laszlo Dioszegi, patronul echipei Sepsi Sfântu Gheorghe, a anunțat că nu a acceptat oferta primită din partea celor de la Rapid pentru Marius Ștefănescu, extrema stânga în vârstă de 24 de ani a covăsnenilor. Dan Șucu nu poate să cumpere chiar tot ce și-ar dori! Un patron din Superliga i-a refuzat transferul visat pentru Rapid


Laszlo Dioszegi, patronul echipei Sepsi Sfântu Gheorghe, a anunțat că nu a acceptat oferta primită din partea celor de la Rapid pentru Marius Ștefănescu, extrema stânga în vârstă de 24 de ani a covăsnenilor.

Dan Șucu nu poate să cumpere chiar tot ce și-ar dori! Un patron din Superliga i-a refuzat transferul visat pentru Rapid

Patronul grupării covăsnene a dezvăluit că a primit ofertă de la Rapid, însă după ce a analizat situația a decis că e mai bine ca fotbalistul să rămână la Sepsi Sfântu Gheorghe.

„Am primit o ofertă de la Rapid (n.r. pentru Ștefănescu), dar am decis că rămâne la noi”, a spus Laszlo Dioszegi, potrivit Digi Sport.

Cotat la un milion de euro de către Transfermarkt, Marius Ștefănescu are în palmares trei trofee, toate cu Sepsi Sfântu Gheorghe: două Cupe ale României și o Supercupă.

Pentru că rămâne la Sepsi, fotbalistul are oportunitatea de a-și mai adăuga un trofeu la colecție….

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos