728 x 90

Tribunalul București, DECIZIE finală în falimentul Euroins

Tribunalul București, DECIZIE finală în falimentul Euroins

Tribunalul București a decis declanșarea procedurii de faliment la Euroins, în urma cererii formulate de Autoritatea pentru Supraveghere Financiară (ASF). Decizia este executorie și poate fi contestată în termen de 10 zile. Polițele emise de societate, cu excepția celor de garanții, mai sunt valabile până la data de 8 septembrie 2023. Amintim că atât persoanele


Tribunalul București a decis declanșarea procedurii de faliment la Euroins, în urma cererii formulate de Autoritatea pentru Supraveghere Financiară (ASF). Decizia este executorie și poate fi contestată în termen de 10 zile. Polițele emise de societate, cu excepția celor de garanții, mai sunt valabile până la data de 8 septembrie 2023.

Amintim că atât persoanele care au suferit daune acoperite de polițe de asigurare emise de Euroins România (atât daune provocate de terți asigurați RCA la societate, cât și daune acoperite de alte tipuri de asigurări), cât și clienții societății, care solicită returnarea parțială a primei de asigurare, se vor adresa Fondului de Garantare a Asiguraților (F.G.A.).

Tribunalul București a confirmat vineri starea de insolvență constatată de Autoritatea de Supraveghere Financiară prin Decizia nr. 262/17.03.2023.

După ce Curtea de Apel București a respins, în două rânduri, solicitarea Euroins România Asigurare…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos