728 x 90

Toni Petrea și-a fixat un obiectiv îndrăzneț cu „U” Cluj

Toni Petrea și-a fixat un obiectiv îndrăzneț cu „U” Cluj

Toni Petrea, fostul antrenor de la Chindia și FCSB, a fost prezentat astăzi la Universitatea Cluj. „E o bucurie să mă aflu aici. M-am bucurat când am văzut interesul acestui club pentru mine. Știu la ce echipă am venit, cu foarte mulți suporteri, o echipă foarte iubită. După sezonul trecut, încheiat recent, am avut nevoie


Toni Petrea, fostul antrenor de la Chindia și FCSB, a fost prezentat astăzi la Universitatea Cluj. „E o bucurie să mă aflu aici. M-am bucurat când am văzut interesul acestui club pentru mine. Știu la ce echipă am venit, cu foarte mulți suporteri, o echipă foarte iubită. După sezonul trecut, încheiat recent, am avut nevoie de o perioadă de liniște. Însă a venit această propunere, una tentantă, de la un club cu pretenții și de tradiție și nu cred că mi-a luat foarte mult timp să accept această propunere”, a spus Toni Petrea, care va și-a impus ca obiectiv o participare în play-off.

„Clar, o clasare mult mai bună decât în sezonul trecut. Eu vreau să încercăm să atingem play-off-ul. Contează ca jucătorii și cei care vor mai veni să-i fac să creadă acest lucru pentru că au dovedit că pot. Aici ține de dorință, de atitudine și de caracter”.

„Am venit cu inima deschisă”

Noul antrenor al…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos