728 x 90

Teorie șocantă după ce Dinamo a promovat în Superliga

Teorie șocantă după ce Dinamo a promovat în Superliga

Viorel Tudose, sponsorul celor de la FC Argeș, a lansat o teorie șocantă după ce Dinamo a promovat în Superliga în dauna piteștenilor. Viorel Tudose, teorie șocantă după ce Dinamo a promovat în Superliga Printre alte supoziții lansate de omul care investește în cadrul clubului proaspăt retrogradat în Liga 2 se numără una la care


Viorel Tudose, sponsorul celor de la FC Argeș, a lansat o teorie șocantă după ce Dinamo a promovat în Superliga în dauna piteștenilor.

Viorel Tudose, teorie șocantă după ce Dinamo a promovat în Superliga

Printre alte supoziții lansate de omul care investește în cadrul clubului proaspăt retrogradat în Liga 2 se numără una la care foarte puțini s-ar fi așteptat la un asemenea nivel.

Tudose acuză faptul că, la meciul tur, pierdut cu 1-6 de FC Argeș, jucătorilor din lotul lui Bogdan Argeș Vintilă li s-ar fi „pus ceva în mâncarea” pe care au consumat-o la hotelul la care s-au cazat, ceea ce ar putea reprezenta o minimă explicație pentru dezastrul de pe teren.

Stăteam şi mă întrebam: oare ce se întâmplă? Oare sunt într-un vis urât sau… Nu există explicaţie logică… Am auzit că li s-a pus ceva în mâncare la hotel… Nu mai contează, am pierdut aşa cum am pierdut. Unii jucători, după intrarea mea,…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos