728 x 90

Semnează, în secret, cu CFR Cluj. Patronul a venit cu acuzații dure

Semnează, în secret, cu CFR Cluj. Patronul a venit cu acuzații dure

Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, a venit cu acuzații dure la adresa lui Cristiano Bergodi, iar tehnicianul italian a ținut să se justifice. Laszlo Dioszegi, surprins de posibilitatea ca Bergodi să antreneze la CFR Cluj: „Sunt dezamăgit. El mi-a spus că vrea să plece în Italia” Cristiano Bergodi a părăsit-o pe


Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, a venit cu acuzații dure la adresa lui Cristiano Bergodi, iar tehnicianul italian a ținut să se justifice.

Laszlo Dioszegi, surprins de posibilitatea ca Bergodi să antreneze la CFR Cluj: „Sunt dezamăgit. El mi-a spus că vrea să plece în Italia”

Cristiano Bergodi a părăsit-o pe Sepsi Sfântu Gheorghe și ar putea să-l înlocuiască pe Dan Petrescu la CFR Cluj. După ce a auzit aceste zvonuri, Laszlo Dioszegi s-a declarat a fi dezamăgit, iar asta pentru că antrenorul italian l-ar fi mințit și i-ar fi spus că nu are de gând să mai antreneze în România.

Bergodi i-a oferit un răspuns discret patronului și a dat de înțeles că nu a fost ofertat de clubul clujean.

Eu n-am avut nimic (n.r.- nicio ofertă), când am plecat. Poate e greu de înțeles. Despre CFR nu pot să spun absolut nimic. Nici în Italia nu am nimic. Am plecat pentru că am vrut altă…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos