728 x 90

Sârbul cu care Meme Stoica vrea să spulbere tot în Superliga

Sârbul cu care Meme Stoica vrea să spulbere tot în Superliga

Mihai Stoica, președintele Comisiei de Administrație de la FCSB, a vorbit despre negocierile cu Sașa Ivkovic și Aleksandar Vukotic, doi fundași centrali doriți de gruparea roș-albastră. Mihai Stoica nu exclude o posibilă venire a lui Sașa Ivkovic: „Dacă vine pe un salariu normal, putem să discutăm” Joonas Tamm și Iulian Cristea au plecat de la


Mihai Stoica, președintele Comisiei de Administrație de la FCSB, a vorbit despre negocierile cu Sașa Ivkovic și Aleksandar Vukotic, doi fundași centrali doriți de gruparea roș-albastră.

Mihai Stoica nu exclude o posibilă venire a lui Sașa Ivkovic: „Dacă vine pe un salariu normal, putem să discutăm”

Joonas Tamm și Iulian Cristea au plecat de la FCSB, iar gruparea roș-albastră este în căutarea unor noi fundași centrali.

Meme Stoica a avut o discuție cu Zvonko Milojkovic, agentul care a efectuat transferul lui Bogdan Planic la FCSB, iar acesta i-ar fi recomandat doi apărători: Sașa Ivkovic și Aleksandar Vukotic. Oficialul formației bucureștene se teme ca jucătorul celor de la Baniyas să nu ceară un salariu asemănător cu cel pe care îl are în Emiratele Arabe Unite.

„Sașa joacă la Bani Yas, iar pe mine mă sperie asta. Un titular din Emirate încasează sume mari. Nu poate să meargă Sașa în Emirate și să…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos