728 x 90

Oficialii de la FC Argeș, puși la zid după ce au cerut retragerea licenței lui Dinamo!

Oficialii de la FC Argeș, puși la zid după ce au cerut retragerea licenței lui Dinamo!

Oficialii de la FC Argeș au fost puși la zid de către Florentin Petre, fostul căpitan al lui Dinamo, după ce au solicitat în mod oficial Federației Române de Fotbal să îi retragă clubului din „Ștefan cel Mare” licența pentru sezonul viitor de Superliga. Oficialii de la FC Argeș, puși la zid după ce au


Oficialii de la FC Argeș au fost puși la zid de către Florentin Petre, fostul căpitan al lui Dinamo, după ce au solicitat în mod oficial Federației Române de Fotbal să îi retragă clubului din „Ștefan cel Mare” licența pentru sezonul viitor de Superliga.

Oficialii de la FC Argeș, puși la zid după ce au cerut retragerea licenței lui Dinamo: „Era mult mai bine dacă jucau fotbal”

Anunțul în acest sens a fost făcut în cursul zilei de vineri de către Viorel Tudose, principalul sponsor al clubului din Trivale. El a explicat că piteștenii consideră că Dinamo a primit în mod neregulamentar acea licență, întrucât acordarea ei ar fi fost făcută în baza planului nou de reorganizare judiciară, plan care nu a fost încă aprobat de judecătorul sindic, următorul termen în acest dosar fiind setat pentru data de 19 iunie.

Viorel Tudose a spus că se așteaptă ca echipa pe care o reprezintă public să nu aibă câștig de…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos