728 x 90

Oficial. Liviu Ciobotariu a preluat-o pe Sepsi. Ce obiectiv i-a pus Dioszegi

Oficial. Liviu Ciobotariu a preluat-o pe Sepsi. Ce obiectiv i-a pus Dioszegi

Liviu Ciobotariu a fost prezentat în cursul zilei de vineri drept nou antrenor principal al celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, post rămas liber după despărțirea clubului covăsnean de Cristiano Bergodi. Oficial. Liviu Ciobotariu a preluat-o pe Sepsi ProSport a anunțat încă de la jumătatea lunii mai faptul că Ciobotariu va fi succesorul lui Bergodi


Liviu Ciobotariu a fost prezentat în cursul zilei de vineri drept nou antrenor principal al celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, post rămas liber după despărțirea clubului covăsnean de Cristiano Bergodi.

Oficial. Liviu Ciobotariu a preluat-o pe Sepsi

ProSport a anunțat încă de la jumătatea lunii mai faptul că Ciobotariu va fi succesorul lui Bergodi la Sepsi, informație care a fost acum confirmată oficial prin intermediul unui comunicat de presă postat de covăsneni pe pagina de Facebook a clubului.

„Clubul Sepsi OSK a ajuns la un acord cu Liviu Ciobotariu pentru postul de antrenor principal. Tehnicianul în vârstă de 52 de ani a semnat o înțelegere pe un an cu clubul nostru, cu opţiune de prelungire pe încă unul.

Ca antrenor principal, Liviu Ciobotariu a mai coordonat echipe precum FC Voluntari, FC Hermannstadt, FC Botoșani, ASA Târgu Mureș sau FC Vaslui, dar și Al-Tai și Al-Faisalyy, în Arabia Saudită. De asemenea, între 2019…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos