728 x 90

Mihai Stoica, anunț despre transferul momentului

Mihai Stoica, anunț despre transferul momentului

Mihai Stoica, președintele clubului FCSB, a vorbit despre transferul lui Mihai Popa, portarul român în vârstă de 22 de ani de la FC Voluntari la FC Torino. Mihai Stoica, anunț despre transferul momentului! Ce lovitură: „E o surpriză colosală că a semnat” Cotat la un milion de euro de către Transfermarkt, Mihai Popa a semnat


Mihai Stoica, președintele clubului FCSB, a vorbit despre transferul lui Mihai Popa, portarul român în vârstă de 22 de ani de la FC Voluntari la FC Torino.

Mihai Stoica, anunț despre transferul momentului! Ce lovitură: „E o surpriză colosală că a semnat”

Cotat la un milion de euro de către Transfermarkt, Mihai Popa a semnat cu FC Torino din postura de jucător liber de contract, după ce înțelegerea cu FC Voluntari a expirat în această vară.

Mihai Stoica a analizat această mutare și s-a declarat surprins de transferul tânărului portar în Serie A. Oficialul roș-albaștrilor are cuvinte de laudă la adresa fotbalistului, însă îl avertizează cu privire la lupta pentru un loc de titular în campionatul primei ligi din Italia.

Mihai Popa se va duela pentru postul de titular la FC Torino cu Vanja Milinkovic-Savic, portarul sârb în vârstă de 25 de ani care a jucat pentru naționala țării sale la Campionatul Mondial din…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos