728 x 90

Marius Șumudică și Gică Hagi, la restaurant. Pare banc, dar e real

Marius Șumudică și Gică Hagi, la restaurant. Pare banc, dar e real

Marius Șumudică a povestit, cu scopul de a scoate în evidență faptul că Gică Hagi este „obsedat” de fotbal, la modul admirativ, un episod petrecut la un moment dat într-un restaurant. Marius Șumudică și Gică Hagi, la restaurant. Pare banc, dar povestea e reală: „Bă, o oră m-a tâmpit! M-a omorât! Nici nu am putut


Marius Șumudică a povestit, cu scopul de a scoate în evidență faptul că Gică Hagi este „obsedat” de fotbal, la modul admirativ, un episod petrecut la un moment dat într-un restaurant.

Marius Șumudică și Gică Hagi, la restaurant. Pare banc, dar povestea e reală: „Bă, o oră m-a tâmpit! M-a omorât! Nici nu am putut să mai mănânc”

Actualul antrenor de la Al-Raed, din Arabia Saudită, a explicat cum a fost „copleșit” de discuția extrem de interesantă despre fotbal pe care a avut-o cu „Regele” în acel moment, motiv pentru care a decis în cele din urmă chiar să nu mai mănânce.

„M-am întâlnit cu el întâmplător, la un restaurant. Mi-a apărut inhibiția de așteptare. Mi-am comandat un fel de mâncare și tot stăteam, că nu puteam [mânca]. Mi-era rușine, era Hagi!

Aveam mâncarea în față și tot vorbeam, eu mai voiam să mai iau ceva, dar nu mă lăsa. Tot vorbeam, tot vorbeam, până la urmă i-am…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos