728 x 90

Marin Dună a intrat în colimatorul FRF după angajarea la Voluntari

Marin Dună a intrat în colimatorul FRF după angajarea la Voluntari

FC Voluntari a anunțat ieri angajarea lui Marin Dună în funcția de antrenor principal îl locul lui Liviu Ciobotariu. Marin Dună nu are teamă de Regulamentele FRF În urmă cu câteva luni, Răzvan Burleanu a ieșit public și a transmis antrenorilor care își vor mai „închiria” licența că vor risca suspendări de doi ani, iar


FC Voluntari a anunțat ieri angajarea lui Marin Dună în funcția de antrenor principal îl locul lui Liviu Ciobotariu.

Marin Dună nu are teamă de Regulamentele FRF

În urmă cu câteva luni, Răzvan Burleanu a ieșit public și a transmis antrenorilor care își vor mai „închiria” licența că vor risca suspendări de doi ani, iar cluburile care îi angajează vor risca amenzi foarte drastice.

De asemenea, tehnicienii care nu sunt calificați sau nu au niciun fel de licență, dar conduc echipele în calitate de antrenori principali vor avea și ei la rândul lor de suferit.

Cu toate acestea, FC Voluntari se pare că a trecut peste avertismentele șefilor FRF, iar ProSport a aflat că Lucian Burchel a luat deja în colimator cluburi ca FC Voluntari si FC Botoșani, acolo unde Marius Croitoru a fost anunțat de Valeriu Iftime că o să fie angajat în funcția de antrenor secund.

Burchel studiază foarte bine regulamentele și în va…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos