728 x 90

Interviu cu Andrea Mandorlini despre negocierile cu CFR Cluj

Interviu cu Andrea Mandorlini despre negocierile cu CFR Cluj

„Mandorlini va fi. Duminică sosește la Cluj și va fi noul antrenor al echipei”, a spus astăzi Neluțu Varga pentru Antena Sport. ProSport a reușit să ia legătura cu Mandorlini, care călătorea spre Milano, unde a spus că va fi analist la o televiziune, pentru finala Champions League. Antrenorul italian spune că îl bucură interesul


„Mandorlini va fi. Duminică sosește la Cluj și va fi noul antrenor al echipei”, a spus astăzi Neluțu Varga pentru Antena Sport.

ProSport a reușit să ia legătura cu Mandorlini, care călătorea spre Milano, unde a spus că va fi analist la o televiziune, pentru finala Champions League. Antrenorul italian spune că îl bucură interesul CFR-ului, dar că mai sunt lucruri de pus la punct și că nu crede că va veni duminică la Cluj Napoca și că negocierile vor continua și săptămâna viitoare.

Mandorlini este singurul antrenor străin care a luat tripla în România. Se întâmpla în 2010, tot la CFR Cluj, dar italianul avea să fie schimbat înainte ca echipa să joace în Champions League. Echipa din Gruia era condusă atunci de Paszkany și Mureșan. Aceasta a rămas o mare „durere”, spune astăzi antrenorul.

„Doar am vorbit. Sunt foarte mândru pentru că m-au sunat”

– Domnule Mandorlini, în România se vorbește despre…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos