728 x 90

Gigi Becali renunță la Garita pentru transferul unui alt atacant

Gigi Becali renunță la Garita pentru transferul unui alt atacant

Gigi Becali a ratat transferul lui Arnold Garita, însă patronul celor de la FCSB nu a stat mult pe gânduri și a pornit asaltul pentru noua țintă a roș-albaștrilor: Mamadou Thiam, vârful celor de la U Cluj, e dorit la vicecampioana României! Gigi Becali vrea să-l aducă la FCSB pe Mamadou Thiam Vârful în vârstă


Gigi Becali a ratat transferul lui Arnold Garita, însă patronul celor de la FCSB nu a stat mult pe gânduri și a pornit asaltul pentru noua țintă a roș-albaștrilor: Mamadou Thiam, vârful celor de la U Cluj, e dorit la vicecampioana României!

Gigi Becali vrea să-l aducă la FCSB pe Mamadou Thiam

Vârful în vârstă de 28 de ani este din Senegal, născut în Franța, și a impresionat în ultimul sezon al Superligii în tricoul „șepcilor roșii”, reușind să marcheze 9 goluri în campionat, unul chiar în poarta roș-albaștrilor.

Potrivit digisport.ro, Gigi Becali a renunțat definitiv la varianta Arnold Garita și îl dorește la FCSB pe Mamadou Thiam, urmând ca în cel mai scurt timp să pornească tratativele cu Universitatea Cluj.

Florin Vulturar, impresarul trimis de patronul roș-albaștrilor să negocieze cu Garita, a anunțat recent pentru sursa citată mai sus că tratativele cu vârful camerunez au picat din cauza…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos