728 x 90

Gigi Becali l-a refuzat pe Dan Șucu. Transferul titularului de la FCSB la Rapid, blocat

Gigi Becali l-a refuzat pe Dan Șucu. Transferul titularului de la FCSB la Rapid, blocat

Gigi Becali a dezvăluit că a fost contactat de Dan Șucu pentru un eventual transfer al lui Malcom Edjouma de la FCSB la Rapid, dar a explicat că a fost nevoit să îl refuze pe omologul său din Giulești. Gigi Becali l-a refuzat pe Dan Șucu. Transferul titularului de la FCSB la Rapid, blocat de


Gigi Becali a dezvăluit că a fost contactat de Dan Șucu pentru un eventual transfer al lui Malcom Edjouma de la FCSB la Rapid, dar a explicat că a fost nevoit să îl refuze pe omologul său din Giulești.

Gigi Becali l-a refuzat pe Dan Șucu. Transferul titularului de la FCSB la Rapid, blocat de miliardar: „Suntem în război!”

Finanțatorul echipei roș-albastre a spus în stilul său caracteristic faptul că cele două echipe se află într-un război din punct de vedere fotbalistic și, în consecință, nu își dorește să îi întărească pe adversari cu un fotbalist pe care îl consideră în continuare foarte important pentru echipa sa.

Becali a spus că are impresia că, dacă Malcom Edjouma nu ar fi fost accidentat și ar fi jucat în acel meci cu Farul Constanța, în urma căruia s-a decis campioana în sezonul trecut de Superliga, atunci deznodământul ar fi fost cu totul altul, întrucât cei de la FCSB ar fi reușit să apere…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos