728 x 90

Gigi Becali forțeză transferul înlocuitorului lui Andrea Compagno!

Gigi Becali forțeză transferul înlocuitorului lui Andrea Compagno!

Gigi Becali a spus recent în exclusivitate pentru ProSport că îl va ceda în această vară pe Andrea Compagno în cazul în care va primi o ofertă bună în schimbul acestuia. Ulterior, a explicat că o ofertă bună ar însemna o sumă de 2.5 milioane de euro, cu un milion de euro în plus față


Gigi Becali a spus recent în exclusivitate pentru ProSport că îl va ceda în această vară pe Andrea Compagno în cazul în care va primi o ofertă bună în schimbul acestuia. Ulterior, a explicat că o ofertă bună ar însemna o sumă de 2.5 milioane de euro, cu un milion de euro în plus față de cât a plătit el pentru a-l aduce pe atacantul italian de la FC U Craiova la începutul sezonului recent încheiat.

Gigi Becali forțează transferul înlocuitorului lui Andrea Compagno: a pus jos 460.000 de euro pentru fotbalist!

Principala țintă identificată în această perioadă de patronul vicecampioanei României pentru poziția de atacant este reprezentată de Arnold Garita, fotbalistul senegalez cu cetățenie franceză care a impresionat la FC Argeș în stagiunea trecută, dar care s-a despărțit de piteșteni ca urmare a retrogradării echipei în Liga 2, generând astfel și un conflict intern de amploare la clubul din Trivale.

Doar…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos