728 x 90

Gigi Becali, atac fără menajamente împotriva lui Marius Șumudică

Gigi Becali, atac fără menajamente împotriva lui Marius Șumudică

Gigi Becali a lansat un atac fără precedent la adresa lui Marius Șumudică, după ce tehnicianul a spus că Damjan Djokovic are șanse infime să ajungă la FCSB. Gigi Becali a lansat un atac fără precedent la adresa antrenorului Marius Șumudică Finanțatorul formației roș-albastre nu l-a iertat pe tehnician pentru declarația făcută și a atras


Gigi Becali a lansat un atac fără precedent la adresa lui Marius Șumudică, după ce tehnicianul a spus că Damjan Djokovic are șanse infime să ajungă la FCSB.

Gigi Becali a lansat un atac fără precedent la adresa antrenorului Marius Șumudică

Finanțatorul formației roș-albastre nu l-a iertat pe tehnician pentru declarația făcută și a atras atenția asupra unui alt moment în care Șumi a fost prins în „offside”, când ar fi declarat despre Andres Dumitrescu, jucătorul lui Sepsi, că s-ar încadra la regula U21 și din sezonul viitor.

Legat de posibilul transfer al lui Damjan Djokovic la FCSB, Gigi Becali a precizat că discuțiile cu mijlocaș sunt încă de actualitate și așteaptă un răspuns din partea acestuia până la începutul săptămânii următoare.

Nu vă luați după Șumudică. După Șumudică, Dumitrescu (n.r. – Andres Dumitrescu, Sepsi) e U21 și el are 23 de ani. Djokovic, așteptăm răspunsul până…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos