728 x 90

Gazonul de pe „Ion Oblemenco” a ajuns într-un parc din Craiova. Care este motivul

Gazonul de pe „Ion Oblemenco” a ajuns într-un parc din Craiova. Care este motivul

Craiovenii se pot plimba de acum înainte pe lângă gazonul pe care au jucat în ultimul an Universitatea Craiova şi FCU, fiindcă acesta a fost amplasat în unul dintre parcurile oraşului, respectiv Parcul Pedagogic. De acum încolo, locuitorii Craiovei vor putea admira de aproape iarba pe care Andrei Ivan a celebrat golurile, dar a şi


Craiovenii se pot plimba de acum înainte pe lângă gazonul pe care au jucat în ultimul an Universitatea Craiova şi FCU, fiindcă acesta a fost amplasat în unul dintre parcurile oraşului, respectiv Parcul Pedagogic. De acum încolo, locuitorii Craiovei vor putea admira de aproape iarba pe care Andrei Ivan a celebrat golurile, dar a şi oferit acel moment caraghios, la penalty-ul ratat în meciul cu FCSB.

Covorul hibrid montat anul trecut pe stadionul „Ion Oblemenco”, şi care a costat peste 600.000 de euro, a fost îndepărtat după terminarea campionatului, deoarece în Bănie se va desfăşura, în perioada 30 iunie-2 iulie, festivalul de muzică IntenCity. Pe scena care va fi amplasată în perioada următoare pe arena din Bănie vor urca, peste trei săptămâni, artişti precum Enrique Iglesias, Sabrina, Tiesto, Alex Ferrari, Subcarpaţi sau Zdob şi Zdub.

„Am început mutarea gazonului de pe stadion în Parcul Pedagogic. Având în…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos