728 x 90

Gafa UEFA l-a scos din minți pe Marius Lăcătuș

Gafa UEFA l-a scos din minți pe Marius Lăcătuș

UEFA a comis o eroare uluitoare și a încurcat stema celor de la Steaua București cu cea a FCSB-ului. Marius Lăcătuș nu s-a mai putut abține și a trimis „săgeți” către forul continental, dar și spre echipa patronată de Gigi Becali. Marius Lăcătuș o atacă dur pe echipa lui Gigi Becali: „Eu știu că Steaua


UEFA a comis o eroare uluitoare și a încurcat stema celor de la Steaua București cu cea a FCSB-ului. Marius Lăcătuș nu s-a mai putut abține și a trimis „săgeți” către forul continental, dar și spre echipa patronată de Gigi Becali.

Marius Lăcătuș o atacă dur pe echipa lui Gigi Becali: „Eu știu că Steaua a câștigat Cupa Campionilor. În niciun caz nu e sigla FCSB-ului”

Pe data de 7 iunie, FCSB și CSA Steaua au făcut o postare în ceas aniversar. Formația bucureșteană a împlinit 76 de ani de la înființare. Tot în acea zi, UEFA a postat o fotografie cu toate câștigătoarele Ligii Campionilor (1956 – 2022). Totuși, în dreptul anului 1986, forul continental a pus sigla FCSB-ului, iar acest lucru i-a scos din minți pe fanii echipei lui Florin Talpan.

Marius Lăcătuș și Gabi Balint, foști jucători ai grupării-roș-albastre, au criticat dur greșeala celor de la UEFA. Mai mult, „Fiara” a ironizat-o pe…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos