728 x 90

Finala Ligii Campionilor și o cotă de 50 cu BetBuilder

Finala Ligii Campionilor și o cotă de 50 cu BetBuilder

Stadionul Ataturk din Istanbul va fi pentru o seară capitala fotbalului european, acesta găzduind sâmbătă de la 22:00 marea finala a Ligii Campionilor. Un meci în care se vor înfrunta Manchester City, campioana Angliei, și echipa italiană Inter Milano, revelația sezonului. Iată povestea finalei într-un infografic realizat de Betano. De asemenea,Betano oferă pe finală și

Stadionul Ataturk din Istanbul va fi pentru o seară capitala fotbalului european, acesta găzduind sâmbătă de la 22:00 marea finala a Ligii Campionilor. Un meci în care se vor înfrunta Manchester City, campioana Angliei, și echipa italiană Inter Milano, revelația sezonului. Iată povestea finalei într-un infografic realizat de Betano. De asemenea,Betano oferă pe finală și o cotă de 50, cu opțiunea BetBuilderactivată în meci.

Cotă de 50 cu 7 pariuri din finală, pe același bilet!

Cu BetBuilder activat din partea sus a ecranului la finala Ligii Campionilor poți ajunge la o cotă cumulată de 50, iar cu o miză de 50 lei câștigul poate fi de 2.500 de lei. Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu BetBuilder activat după propria inspirație.

La meciul Manchester City…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos