728 x 90

E gata și cu transferul lui Vlad Chiricheș la FCSB

E gata și cu transferul lui Vlad Chiricheș la FCSB

Gigi Becali a anunțat că transferul lui Vlad Chiricheș la FCSB este „în aer”, după ce fundașul nu i-a mai oferit în cele din urmă un răspuns în ultimele zile. Gigi Becali a anunțat că transferul lui Vlad Chiricheș la FCSB este „în aer” Latifundiarul din Pipera a lăsat inițial de înțeles că mutarea stoperului


Gigi Becali a anunțat că transferul lui Vlad Chiricheș la FCSB este „în aer”, după ce fundașul nu i-a mai oferit în cele din urmă un răspuns în ultimele zile.

Gigi Becali a anunțat că transferul lui Vlad Chiricheș la FCSB este „în aer”

Latifundiarul din Pipera a lăsat inițial de înțeles că mutarea stoperului care tocmai a retrogradat cu Cremonese ar fi picat, însă ulterior a dezvăluit că a discutat personal cu fundașul și acesta ar urma să îi ofere un răspuns final, fiind liber de contract pentru că formația sa nu mai este în Serie A.

Becali a precizat că are de gând să riște mai mulți bani în acest pre-sezon pentru a fi sigur că va obține calificarea în faza grupelor din Conference League, de unde va încasa sume consistente. FCSB se află în discuții și cu alți stoperi din afara țării, care cer, însă, salarii ridicate.

„Păi cu Chiricheș nu mai, trebuia să dea un răspuns, mai are doi ani…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos