728 x 90

Donald Trump, pus sub acuzare în dosarul documentelor clasificate / Este a doua punere sub acuzare a lui Trump şi prima sub acuzare federală a unui fost preşedinte

Donald Trump, pus sub acuzare în dosarul documentelor clasificate / Este a doua punere sub acuzare a lui Trump şi prima sub acuzare federală a unui fost preşedinte

Trump, în vârstă de 76 de ani, se confruntă cu şapte acuzaţii, inclusiv păstrarea neautorizată a unor dosare clasificate, relatează BBC. Acuzaţiile nu sunt încă publice. Este a doua punere sub acuzare a lui Trump şi prima sub acuzare federală a unui fost preşedinte. El face campanie pentru a reveni la Casa Albă în 2024.


Trump, în vârstă de 76 de ani, se confruntă cu şapte acuzaţii, inclusiv păstrarea neautorizată a unor dosare clasificate, relatează BBC. Acuzaţiile nu sunt încă publice.

Este a doua punere sub acuzare a lui Trump şi prima sub acuzare federală a unui fost preşedinte.

El face campanie pentru a reveni la Casa Albă în 2024.

Într-o postare pe Truth Social, Trump a declarat că este nevinovat şi că a fost citat să se prezinte marţi după-amiază la un tribunal federal din Miami, unde va auzi acuzaţiile împotriva sa.

„Nu am crezut niciodată că este posibil ca un astfel de lucru să i se întâmple unui fost preşedinte al Statelor Unite”, a scris el.

El a adăugat: „Aceasta este într-adevăr o zi neagră pentru Statele Unite ale Americii. Suntem o ţară aflată într-un declin grav şi rapid, dar împreună vom face America măreaţă din nou!”.

Avocatul lui Trump, Jim Trusty, a…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos