728 x 90

Djokovic, în finală la Roland Garros după victoria cu Alcaraz

Djokovic, în finală la Roland Garros după victoria cu Alcaraz

Novak Djokovic s-a calificat până la urmă fără probleme în finala de la Roland Garros și va lupta duminică pentru trofeu. Novak Djokovic, calificare în finala de la Roland Garros după victoria cu Carlos Alcaraz Așa cum au subliniat și organizatorii celebrului Grand Slam, Novak Djokovic și Carlos Alcaraz s-au pregătit de un veritabil blockbuster


Novak Djokovic s-a calificat până la urmă fără probleme în finala de la Roland Garros și va lupta duminică pentru trofeu.

Novak Djokovic, calificare în finala de la Roland Garros după victoria cu Carlos Alcaraz

Așa cum au subliniat și organizatorii celebrului Grand Slam, Novak Djokovic și Carlos Alcaraz s-au pregătit de un veritabil blockbuster urmărit de toți iubitorii tenisului.

Vineri, pe o temperatură ridicată, campionul din Serbia a luptat mai bine de trei ore cu Carlos Alcaraz, însă cu siguranță se aștepta la un meci mult mai greu, mai ales că spaniolul era favoritul întâlnirii.

Primele două seturi au fost extrem de spectaculoase, iar punctele superbe nu au lipsit la Paris.

Primul set a fost adjudecat de sârb, scor 6-3, în timp ce Alcaraz a reușit să egaleze: 7-5. În al doilea set, Carlos a reușit punctul turneului, fiind aplaudat inclusiv de rivalul său.

Măcinat de probleme medicale, Alcaraz a cedat…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos