728 x 90

Cum poate ajunge Ianis Hagi să fie vândut de Rangers

Cum poate ajunge Ianis Hagi să fie vândut de Rangers

Ianis Hagi a revenit pe final de sezon în prima echipă a lui Rangers în urma accidentării care l-a ținut departe de gazon mai bine de un an, însă ar putea părăsi echipa încă din această vară! Ianis Hagi ar putea să fie vândut de Rangers Situația internaționalului român a fost discutată în presa britanică


Ianis Hagi a revenit pe final de sezon în prima echipă a lui Rangers în urma accidentării care l-a ținut departe de gazon mai bine de un an, însă ar putea părăsi echipa încă din această vară!

Ianis Hagi ar putea să fie vândut de Rangers

Situația internaționalului român a fost discutată în presa britanică de către Alan Hutton, fost fotbalist al lui Rangers timp de 6 ani și internațional scoțian, iar acesta consideră că fotbalul din Premiership este unul foarte agresiv, ceea ce l-ar putea trage înapoi pe Hagi jr.

În schimb, fostul fundaș e convins că antrenorul Michael Beale îl apreciază pe Ianis Hagi și cu siguranță îi va acorda mai multe șanse din sezonul viitor, când va ajunge la 100% din punct de vedere fizic. Totuși, dacă românul nu va fi fericit la Glasgow în următoarea stagiune, nu este exclus să ajungă la o altă echipă, iar Hutton crede că La Liga i s-ar potrivi de minune.

„Managerul Michael…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos