728 x 90

CULISE. Cum a ajuns CFR Cluj la Andrea Mandorlini. Cine i l-a propus lui Nelu Varga

CULISE. Cum a ajuns CFR Cluj la Andrea Mandorlini. Cine i l-a propus lui Nelu Varga

Numele lui Andrea Mandorlini a ajuns la urechile finanțatorului Ioan Varga, fiind propus de către Răzvan Zamfir. Acum, antrenorul italian a câștigat lupta și va pregăti CFR Cluj în sezonul viitor. „Bătălia finală” s-a dat între Mandorlini și Bordin Finanțatorul CFR-ului s-a decis. Andrea Mandorlini va antrena echipa din Gruia. „Duminică va fi la Cluj”,


Numele lui Andrea Mandorlini a ajuns la urechile finanțatorului Ioan Varga, fiind propus de către Răzvan Zamfir. Acum, antrenorul italian a câștigat lupta și va pregăti CFR Cluj în sezonul viitor.

„Bătălia finală” s-a dat între Mandorlini și Bordin

Finanțatorul CFR-ului s-a decis. Andrea Mandorlini va antrena echipa din Gruia. „Duminică va fi la Cluj”, a declarat Ioan Varga pentru Fanatik.

„Este primul antrenor cu care am ajuns la negocieri, cu alții au fost doar discuții de principiu. Ne-am oprit la el pentru că cunoaște bine fotbalul românesc și a demonstrat că este un antrenor de valoare”, a declarat unul dintre oficialii echipei din Gruia, pentru Prosport.

Numele lui Andrea Mandorlini a ajuns la urechile finanțatorului Ioan Varga, fiind propus de către Răzvan Zamfir. Mandorlini nu a fost însă primul la care s-au gândit oficialii clujenilor. Așa cum Prosport a anunțat, mai întâi s-au purtat discuții de…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos