728 x 90

Cristiano Ronaldo a luat decizia în legătură cu Georgina Rodriguez

Cristiano Ronaldo a luat decizia în legătură cu Georgina Rodriguez

Cristiano Ronaldo, superstarul celor de la Al-Nassr, a venit cu noi detalii legate de relația sa controversată cu Georgina Rodriguez. Jucătorul portughez a vrut să clarifice lucrurile. Cristiano Ronaldo neagă „ruptura” din relația sa cu Georgina Rodriguez: „Vom fi mereu împreună” Cristiano Ronaldo a mers cu Georgina Rodriguez, partenera sa, la Madrid și a participat


Cristiano Ronaldo, superstarul celor de la Al-Nassr, a venit cu noi detalii legate de relația sa controversată cu Georgina Rodriguez. Jucătorul portughez a vrut să clarifice lucrurile.

Cristiano Ronaldo neagă „ruptura” din relația sa cu Georgina Rodriguez: „Vom fi mereu împreună”

Cristiano Ronaldo a mers cu Georgina Rodriguez, partenera sa, la Madrid și a participat la lansarea unui brand de apă minerală alcalină și cu antioxidanți. Iubita superstarului portughez s-a dus mai mult pentru a vedea ceremonia de absolvire a Ivanei, sora sa.

Relația celor doi părea că se deteriorează tot mai mult, iar vedeta lui Al-Nassr a ținut să lămurească situația.

„Familia mea este întotdeauna lângă mine. Gio este implicată în toate proiectele mele, iar eu, la rândul meu, o sprijin. Are drumul ei (n.r. în afaceri) și o susțin 100%. Vom fi mereu împreună. Unul lângă altul suntem mult mai puternici.

Am mulți prieteni…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos