728 x 90

Cine transmite la TV finala Ligii Campionilor dintre Inter și Man. City

Cine transmite la TV finala Ligii Campionilor dintre Inter și Man. City

Sâmbătă, 10 iunie 2023, la Istanbul, Inter și Manchester City se întâlnesc în finala Ligii Campionilor. Super meciul poate fi urmărit și în România la TV. Cine transmite la TV meciul Inter – Manchester City, finala Ligii Campionilor Duelul dintre Inter și Manchester City va fi transmis de Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport.


Sâmbătă, 10 iunie 2023, la Istanbul, Inter și Manchester City se întâlnesc în finala Ligii Campionilor. Super meciul poate fi urmărit și în România la TV.

Cine transmite la TV meciul Inter – Manchester City, finala Ligii Campionilor

Duelul dintre Inter și Manchester City va fi transmis de Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport. Cele trei televiziuni se pregătesc deja pentru acest „examen” important și vor prefața super meciul de la Istanbul cu emisiuni speciale.

În semifinale, Manchester City a eliminat-o pe Real Madrid, în timp ce Inter a fost mai bună în derby-ul cu Milan, izbutind astfel calificarea în ultimul act al competiției, după ce în sferturi a trecut fără mari probleme de Benfica.

Dacă Manchester City a câștigat titlul în Premier League, Inter a prins podiumul în Serie A și a încheiat sezonul intern pe locul 3: prin urmare, ambele formații sunt sigure de locul în grupele Champions League.

Mare…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos