728 x 90

Ce se va întâmpla cu Dennis Man și Valentin Mihăilă. Parma a luat decizia

Ce se va întâmpla cu Dennis Man și Valentin Mihăilă. Parma a luat decizia

Parma a început curățenia de vară după ce a ratat din nou promovarea în Serie A și va petrece al treilea sezon consecutiv în divizia secundă, iar presa din Italia a dezvăluit ce se va întâmpla cu jucătorii cei mai importanți ai „cruciaților”, printre care și Dennis Man și Valentin Mihăilă. Parma a început curățenia:


Parma a început curățenia de vară după ce a ratat din nou promovarea în Serie A și va petrece al treilea sezon consecutiv în divizia secundă, iar presa din Italia a dezvăluit ce se va întâmpla cu jucătorii cei mai importanți ai „cruciaților”, printre care și Dennis Man și Valentin Mihăilă.

Parma a început curățenia: ce se întâmplă cu Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au ratat promovarea în Serie A

Echipa pregătită de Fabio Pecchia a fost foarte aproape de a obține revenirea în prima divizie din „Cizmă” după două stagiuni petrecute în Serie B și a disputat semifinala barajului de promovare împotriva lui Cagliari, în dublă manșă, însă, după ce a cedat cu 2-3 în deplasare, a remizat acasă, 0-0, și a rămas în eșalonul inferior.

Conform Parma Live, clubul patronat de Kyle Krause se poate despărți în această vară de jucători precum Franco Vazquez, Adria Bernabe sau Simon Sohm, care ar fi…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos