728 x 90

Ce i-au făcut Deac și Camora lui Șumudică!

Ce i-au făcut Deac și Camora lui Șumudică!

Marius Șumudică, antrenorul român în vârstă de 52 de ani de la Al Raed, a rememorat plecarea de la CFR Cluj și a vorbit despre comportamentul jucătorilor devotați lui Dan Petrescu. Ce i-au făcut Deac și Camora lui Șumudică! Ce s-a întâmplat la dușuri cu vedetele celor de la CFR Antrenor la CFR Cluj pentru


Marius Șumudică, antrenorul român în vârstă de 52 de ani de la Al Raed, a rememorat plecarea de la CFR Cluj și a vorbit despre comportamentul jucătorilor devotați lui Dan Petrescu.

Ce i-au făcut Deac și Camora lui Șumudică! Ce s-a întâmplat la dușuri cu vedetele celor de la CFR

Antrenor la CFR Cluj pentru o foarte scurtă perioadă de timp, iunie – august 2021, Marius Șumudică nu a plecat în termeni tocmai buni de la echipa din Gruia.

Au existat informații, la acea vreme, legate de faptul că anumiți jucători l-ar fi „lucrat” pe Marius Șumudică, în speranța că va reveni Dan Petrescu, ceea ce s-a și întâmplat la un moment dat.

Marius Șumudică susține că a simțit și el că jucătorii prieteni cu Dan Petrescu nu l-au agreat.

„Simți în momentul în care îți dorești să-ți apropii grupul. Când e rupt în două, afli câte ceva. Nu mă pune să dau nume, dar am simțit-o pe pielea mea. Mi-am văzut de…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos