728 x 90

Ce fotbalist de la CFR Cluj ar vrea Mihai Stoica la FCSB

Ce fotbalist de la CFR Cluj ar vrea Mihai Stoica la FCSB

Mihai Stoica, președintele clubului FCSB, a vorbit despre un potențial transfer de la CFR Cluj și consecințele acestuia. Ce fotbalist de la CFR Cluj ar vrea Mihai Stoica la FCSB, dar nu îl poate aduce pentru că are deja pe post un internațional român După ce a ratat titlul de campioană a României, FCSB s-a


Mihai Stoica, președintele clubului FCSB, a vorbit despre un potențial transfer de la CFR Cluj și consecințele acestuia.

Ce fotbalist de la CFR Cluj ar vrea Mihai Stoica la FCSB, dar nu îl poate aduce pentru că are deja pe post un internațional român

După ce a ratat titlul de campioană a României, FCSB s-a despărțit de nu mai puțin de șapte jucători: Joonas Tamm, Deian Sorescu, Iulian Cristea, Billel Omrani, Boban Nikolov, Sorin Șerban și Răzvan Oaidă.

În locul lor, patronul Gigi Becali a anunțat că va transfera cel puțin cinci jucători.

În ceea ce privește un potențial transfer de la CFR Cluj, Mihai Stoica a explicat că singurul pe care l-ar achiziționa ar fi Nana Boateng, mijlocașul defensiv ghanez în vârstă de 29 de ani, însă este de părere că FCSB nu și-ar putea permite salariul fotbalistului.

„Nu suntem interesați de nimeni. Spune-mi tu un jucător.

Pe Boateng îl aduci, dai bani pe el și îl scoți…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos