728 x 90

Biletul Pariologia, realizat de Liviu Chiriță!

Biletul Pariologia, realizat de Liviu Chiriță!

Liviu Chiriță a explicat, în cadrul emisiunii Pariologia, cum a ales Biletul Pariologia de săptămâna aceasta, din cadrul ediției de vineri, 9 iunie. Biletul Pariologia cu Liviu Chiriță Biletul Pariologia este împărțit de această dată în două zone, în funcție de dificultate, iar pariorii pot alege diferite combinații dintre aceste partide propuse de Liviu Chiriță

Liviu Chiriță a explicat, în cadrul emisiunii Pariologia, cum a ales Biletul Pariologia de săptămâna aceasta, din cadrul ediției de vineri, 9 iunie.

Biletul Pariologia cu Liviu Chiriță

Biletul Pariologia este împărțit de această dată în două zone, în funcție de dificultate, iar pariorii pot alege diferite combinații dintre aceste partide propuse de Liviu Chiriță pentru a-și crea un bilet propriu.

Mai mult, în cursul zilei de sâmbătă, pe contul Kiru de pe SuperSocial, moderatorul emisiunii va alege propriile sale combinații dintre aceste două zone, iar pariorii le vor putea copia direct în aplicația Superbet.

La Manchester City cu Inter aleg GG, zona 1, vor mai fi meciuri și de pe celelalte bilete. Pentru astăzi avem doar două zone. În cealaltă parte, avem Atlanta cu DC United, 3+. Houston cu Los Angeles în zona 2, GG. 

Hafnafjordur cu Breidablik, Islanda, ambele marchează la o cotă de 1,55. Norvegia,…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos