728 x 90

Biletul invitatului Dacian Varga, cotă totală 69,31 cu 8 meciuri

Biletul invitatului Dacian Varga, cotă totală 69,31 cu 8 meciuri

Dacian Varga, fost campion al României cu Unirea Urziceni, și-a prezentat „Biletul Invitatului” pe care a mizat în această săptămână în cadrul emisiunii Pariologia, cel mai nou produs marca ProSport! Dacian Varga a prezentat „Biletul Invitatului” la Pariologia Prezent în studioul Pariologia, fostul mijlocaș a întocmit un bilet cu 8 partide, care au însumat o cotă

Dacian Varga, fost campion al României cu Unirea Urziceni, și-a prezentat „Biletul Invitatului” pe care a mizat în această săptămână în cadrul emisiunii Pariologia, cel mai nou produs marca ProSport!

Dacian Varga a prezentat „Biletul Invitatului” la Pariologia

Prezent în studioul Pariologia, fostul mijlocaș a întocmit un bilet cu 8 partide, care au însumat o cotă de 69,31.

O miză de 40 de lei plasată de Dacian Varga aduce un câștig potențial în valoare de 2.772,4 lei! Fostul internațional nu s-a mai putut baza pe tradiționalele meciuri din Superliga, astfel că s-a reorientat către jocuri precum Panama – Nicaragua, unde a mers pe o victorie a gazdelor și goluri consecutive marcate.

Varga a mizat și pe meciul finalului de sezon și atracția principala a weekend-ului: finala Ligii Campionilor dintre Manchester City și Inter Milano.

„Am mers pe mâna celor de la Malmo, care joacă în deplasare la Varnamo, 2 și…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos