728 x 90

Biletul extra-fotbal, cea mai nouă rubrică Pariologia

Biletul extra-fotbal, cea mai nouă rubrică Pariologia

Daniel Nazare, jurnalistul ProSport și specialistul în pariuri sportive, și-a prezentat „Biletul de extra-fotbal”, cea mai nouă rubrică Pariologia, în cadrul ediției de pe 9 iunie, prezentată de Liviu Chiriță, cel care a câștigat nu mai puțin de 165.000 de euro dintr-un singur bilet. Biletul de extra-fotbal Pariologia În această săptămână, pentru prima dată la Pariologia,

Daniel Nazare, jurnalistul ProSport și specialistul în pariuri sportive, și-a prezentat „Biletul de extra-fotbal”, cea mai nouă rubrică Pariologia, în cadrul ediției de pe 9 iunie, prezentată de Liviu Chiriță, cel care a câștigat nu mai puțin de 165.000 de euro dintr-un singur bilet.

Biletul de extra-fotbal Pariologia

În această săptămână, pentru prima dată la Pariologia, a fost adăugată rubrica Biletul de extra-fotbal, care a fost compus din două meciuri de baschet, două de tenis, unul de volei și unul de handbal.

Printre ele se numără partida dintre Miami și Denver, la baschet masculin, unde Daniel Nazare a ales să mizeze pe oaspeți, dar și meciul de tenis dintre Iga Swiatek și Karolina Muchova, unde s-a mers pe peste 19,5 game-uri.

Avem partide din sporturi diferite, primul meci este cel de la noapte, al patrulea meci din finala NBA, Miami cu Denver, Denver este favorită, conduce cu 2-1 și are o cotă de…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos