728 x 90

Bergodi, gata să revină în România! Ce planuri are antrenorul

Bergodi, gata să revină în România! Ce planuri are antrenorul

Cristiano Bergodi este gata să revină în România! Italianul n-a mai ajuns în cele din urmă la CFR Cluj, dar ar urma să revină spre finalul lunii iunie în țara noastră, din informațiile ProSport. Cristiano Bergodi, „îndrăgostit” de România! Ce planuri are fostul antrenor al lui Sepsi Cristiano Bergodi se află în această perioadă în


Cristiano Bergodi este gata să revină în România! Italianul n-a mai ajuns în cele din urmă la CFR Cluj, dar ar urma să revină spre finalul lunii iunie în țara noastră, din informațiile ProSport.

Cristiano Bergodi, „îndrăgostit” de România! Ce planuri are fostul antrenor al lui Sepsi

Cristiano Bergodi se află în această perioadă în Italia, acolo unde a urmat un curs de perfecționare, semn că vrea să revină cât mai repede pe banca tehnică.

De altfel, fostul căpitan al lui Lazio ar urma să ajungă la București în cel mai scurt timp: Bergodi are de gând să-i încurajeze pe tricolorii mici la meciul cu Spania, de pe 21 iunie, primul pentru România U21 la Euro. Partida se va juca pe arena din Ghencea, unul dintre cele patru stadioane din România care organizează meciuri la acest turneu final.

Cristiano ar putea să nu mai antreneze în acest an, în condițiile în care varianta de a reveni la CFR Cluj nu mai este de…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos