728 x 90

Bein Sports anunță transferul lui Rareș Ilie în Superliga

Bein Sports anunță transferul lui Rareș Ilie în Superliga

Rareș Ilie are șanse din ce în ce mai mari să o părăsească pe Nice după un singur sezon petrecut sub contract cu echipa din Hexagon, iar presa din Franța anunță că transferul la Rapid este aproape de a se realiza. Rareș Ilie, tot mai aproape de Rapid Potrivit celor de la Bein Sport, românul


Rareș Ilie are șanse din ce în ce mai mari să o părăsească pe Nice după un singur sezon petrecut sub contract cu echipa din Hexagon, iar presa din Franța anunță că transferul la Rapid este aproape de a se realiza.

Rareș Ilie, tot mai aproape de Rapid

Potrivit celor de la Bein Sport, românul nu va mai zăbovi mult timp la echipa din Ligue 1 și ar urma să se întoarcă din această vară în Superliga, după ce a dezamăgit și la Maccabi Tel Aviv, unde s-a aflat sub formă de împrumut în a doua jumătate a sezonului.

Sursa citată nu a avut milă de Rareș Ilie, pe care l-a catalogat drept „una dintre dezamăgirile verii trecute pe Riviera (n.r. – stadionul lui Nice)”.

„Împrumutat la Maccabi Tel Aviv în acest sezon, Rareș Ilie nu va rămâne mult la Nice. A fost una dintre dezamăgirile verii trecute pe Riviera. Cumpărat pentru 5 milioane de euro, Rareș Ilie nu a reușit să se impună în echipa de start.

Împrumutat…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos