728 x 90

Bayern își întărește mijlocul cu un jucător de la deținătoarea Cupei

Bayern își întărește mijlocul cu un jucător de la deținătoarea Cupei

Konrad Laimer a părăsit-o pe RB Leipzig și a hotărât să se transfere la Bayern Munchen. Konrad Laimer s-a transferat la Bayern! Mijlocașul austriac a semnat până în 2027 cu campioana Germaniei Konrad Laimer și Bayern Munchen ar fi avut un acord verbal de la finalul anului trecut, însă abia acum a fost anunțat transferul.


Konrad Laimer a părăsit-o pe RB Leipzig și a hotărât să se transfere la Bayern Munchen.

Konrad Laimer s-a transferat la Bayern! Mijlocașul austriac a semnat până în 2027 cu campioana Germaniei

Konrad Laimer și Bayern Munchen ar fi avut un acord verbal de la finalul anului trecut, însă abia acum a fost anunțat transferul. Fostul mijlocaș al lui RB Leipzig a semnat un contract până în 2027 cu echipa din capitala Bavariei. Totuși, au existat momente când fanii bavarezi nu l-au mai vrut pe mijlocașul „taurilor”.

Bayern a câștigat campionatul la limită și a fost la un pas să piardă trofeul. În penultima etapă, campioana Germaniei a pierdut contra lui RB Leipzig, scor 1-3, iar bavarezii au fost aproape să rateze al 11-lea titlu consecutiv. Laimer a marcat golul egalizator pentru „tauri”, iar fanii echipei de pe Allianz Arena s-au enervat extrem de tare și au început să-i lase mesaje dure și să-i ceară să…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos