728 x 90

Antrenorul care se felicită că l-a refuzat pe Gigi Becali!

Antrenorul care se felicită că l-a refuzat pe Gigi Becali!

În direct la ProSport Live, Florin Motroc, fost jucător la Rapid și un mare fan al formației giuleștene, a vorbit din nou despre faptul că recent a fost dorit de Gigi Becali ca antrenor la FCSB și a dezvăluit că a și negociat în acest sens cu patronul vicecampioanei României. Antrenorul care se felicită că


În direct la ProSport Live, Florin Motroc, fost jucător la Rapid și un mare fan al formației giuleștene, a vorbit din nou despre faptul că recent a fost dorit de Gigi Becali ca antrenor la FCSB și a dezvăluit că a și negociat în acest sens cu patronul vicecampioanei României.

Antrenorul care se felicită că l-a refuzat pe Gigi Becali: „Nu am fost educat să mă aplec mai mult decât îmi permite mobilitatea articulară”

Însă, în cele din urmă, el a explicat că a fost nevoit să refuze propunerea din cauza unor cerințe pe care Becali le-a avut la momentul respectiv și care nu au fost în concordanță cu principiile sale.

„FCSB-ului îi trebuie un antrenor. A fost o discuție într-adevăr, de două ori au fost, a doua oară a fost mai hotărâtă, însă probabil că nu a vrut, să îi fac pe plac domnului Becali, Dumnezeu sau Maica Domnului să ajung la FCSB. A fost o discuție în care mi-a spus că, dacă cumva ceva nu e…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos