728 x 90

Transferul anului e acum oficial! Mihai Popa a semnat cu Torino FC

Transferul anului e acum oficial! Mihai Popa a semnat cu Torino FC

Mihai Popa, fostul portar al celor de la FC Voluntari, a părăsit-o pe formația ilfoveană și a semnat cu Torino FC. Clubul torinez a postat pe rețelele de socializare și a ținut să-i înștiințeze pe fani de noul transfer. Mihai Popa va juca în Serie A! Torino a făcut anunțul Torino FC a anunțat oficial


Mihai Popa, fostul portar al celor de la FC Voluntari, a părăsit-o pe formația ilfoveană și a semnat cu Torino FC. Clubul torinez a postat pe rețelele de socializare și a ținut să-i înștiințeze pe fani de noul transfer.

Mihai Popa va juca în Serie A! Torino a făcut anunțul

Torino FC a anunțat oficial transferul lui Mihai Popa. Totuși, portarul român nu va fi titular la clubul torinez, iar asta pentru că Vanja Milinković-Savić va juca în poarta formației din Serie A. Fostul goalkeeper din Superliga a jucat timp de doi ani la FC Voluntari, însă a decis să o părăsească pe echipa din Ilfov.

„Torino e încântată să anunțe transferul lui Mihai Popa, începând de la 1 iulie 2023. Toată lumea de la clubul Torino îi urează bun venit lui Popa. Forza, Toro!”, se arată în comunicatul oficial al torinezilor.

Florin Punea a rămas uimit de interesul lui Torino pentru Mihai Popa: „L-au monitorizat mult timp. Este…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos