728 x 90

Sepsi a început să își construiască lotul cu care să atace podiumul

Sepsi a început să își construiască lotul cu care să atace podiumul

Sepsi Sfântu Gheorghe l-a transferat pe Sherif Kallaku, mijlocaș central albanez în vârstă de 25 de ani de la FK Teuta. Sepsi a început să își construiască lotul cu care să atace podiumul în Superliga! Primul transfer oficial este o lovitură importantă: un internațional albanez! Sherif Kallaku a semnat cu Sepsi Sfântu Gheorghe un contract


Sepsi Sfântu Gheorghe l-a transferat pe Sherif Kallaku, mijlocaș central albanez în vârstă de 25 de ani de la FK Teuta.

Sepsi a început să își construiască lotul cu care să atace podiumul în Superliga! Primul transfer oficial este o lovitură importantă: un internațional albanez!

Sherif Kallaku a semnat cu Sepsi Sfântu Gheorghe un contract valabil pentru următoarele două sezoane, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon.

Cotat la 350 de mii de euro de către Transfermarkt, Sherif Kallaku a jucat 20 de meciuri pentru FK Teuta în sezonul trecut al primei ligi din Albania, reușind să înscrie și șase goluri în campionat.

„Vă informăm că Sepsi OSK a perfectat un nou transfer, cel al mijlocașului albanez Sherif Kallaku, care ultima oară a jucat la KF Teuta, dar a mai evoluat în carieră și la KF Tirana sau NK Lokomotiva Zagreb. Jucătorul, în vârstă de 25 de ani, va semna un contract valabil pe doi ani cu clubul…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos