728 x 90

Sebastian Colțescu arbitrează meciul în care se decide campioana Tulcei

Sebastian Colțescu arbitrează meciul în care se decide campioana Tulcei

Tulcea este unul dintre puținele județele care încă nu și-au desemnat până în acest moment campioana, respectiv reprezentanta în barajul de promovare în Liga 3. Finala play-off-ului Ligii a 4-a Tulcea este programată duminică, 1 iunie 2023, de la ora 17:00, pe stadionul Delta din Tulcea, iar partida are parte de un arbitru central de

Tulcea este unul dintre puținele județele care încă nu și-au desemnat până în acest moment campioana, respectiv reprezentanta în barajul de promovare în Liga 3.

Finala play-off-ului Ligii a 4-a Tulcea este programată duminică, 1 iunie 2023, de la ora 17:00, pe stadionul Delta din Tulcea, iar partida are parte de un arbitru central de top.

Campioana Ligii a 4-a Tulcea se decide între ACS Hamangia Baia și ACS Pescărușul Sarichioi

În acest sezon, ACS Hamangia Baia și ACS Pescărușul Sarichioi au fost cele mai bune echipe din Liga a 4-a Tulcea, depășind cu multe puncte următoarele clasate.

Nu a fost însă suficient, fiindcă AJF-ul a decis să organizeze și un play-off între aceste două prim clasate la finalul sezonului regular, cât și între alte două formații mult mai slab situate în clasament. Astfel, au fost trimise în lupta pentru titlul județean din 2023 și echipele de pe locul 4, Progresul Isaccea, respectiv de pe locul 10 din 13,…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos