728 x 90

Planul secret al lui Darren Cahill și al Gabrielei Ruse

Planul secret al lui Darren Cahill și al Gabrielei Ruse

De mai bine de o lună de zile australianul Darren Cahill o consiliează pe Gabriela Ruse după ce românca a stopat, momentan, colaborarea cu Julian Vespan, cel mia apreciat antrenor român din lumea tenisului mondial. „Cred că în jur de 30 la sută pe punctele slabe și 70% pe cele bune”, dezvăluie Gabriela “țintele” pe


De mai bine de o lună de zile australianul Darren Cahill o consiliează pe Gabriela Ruse după ce românca a stopat, momentan, colaborarea cu Julian Vespan, cel mia apreciat antrenor român din lumea tenisului mondial.

„Cred că în jur de 30 la sută pe punctele slabe și 70% pe cele bune”, dezvăluie Gabriela “țintele” pe care Darren Cahill le-a identificat ca posibilă evoluție în jocul româncei.

Planul lui Darren Cahill cu Gabriela Ruse

„Mă focusez pe ceea ce am bun: agresivitatea, instinctul meu, care este foarte bun. Chiar unul dintre cele mai mari atuuri ale mele. Dorința, pozitivitatea, stilul ofensiv, de atac” relevă Ruse ce “a dignosticat” la ea fostul antrenor al Simonei Halep și Soranei Cîrstea.

„Lucrurile de îmbunătățit ar fi finalizarea punctelor, fizicul în teren, nu ca rezistență sau forță” nu ascunde Gabriela Ruse lacunele de corijat, ameliorat sau de retușat pe baza sfaturilor australianului…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos