728 x 90

Pavel Badea este convins că cele două Craiove nu vor fuziona

Pavel Badea este convins că cele două Craiove nu vor fuziona

Pavel Badea crede că este puțin probabil ca echipa patronată de Adrian Mititelu să fuzioneze cu cea a lui Mihai Rotaru. Pavel Badea exclude posibilitatea ca FC U și CS U să se unească: „Cei doi patroni sunt foarte orgolioși, iar fanii sunt acizi” Pavel Badea a vorbit la ProSport Live despre posibilitatea ca cele


Pavel Badea crede că este puțin probabil ca echipa patronată de Adrian Mititelu să fuzioneze cu cea a lui Mihai Rotaru.

Pavel Badea exclude posibilitatea ca FC U și CS U să se unească: „Cei doi patroni sunt foarte orgolioși, iar fanii sunt acizi”

Pavel Badea a vorbit la ProSport Live despre posibilitatea ca cele două Craiove să fuzioneze. Fostul jucător al oltenilor crede că există șanse foarte mici care cele două să găsească o cale de mijloc și să devină una și aceeași echipă.

„Puțin probabilă, avem doi patroni foarte mândri și orgolioși, cu suporteri extrem de acizi unii cu alții, ce doresc să se păstreze identitatea celor două echipe.

Din punctul meu de vedere, pot spune că echipa care aparține de Ministerul Educației și care are numele prin hotărâre de instanță este cea care are dreptul la nume, culori și palmares.

Este un complex de împrejurări diferit, Constanța nu avea de mult timp o…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos