728 x 90

Patrick Mouratoglou, atacat în direct la TV de Chris Evert!

Patrick Mouratoglou, atacat în direct la TV de Chris Evert!

Chris Evert (68 de ani), o mare campioană a tenisului, o simpatizează pe Simona Halep (31 de ani), dar nu nutrește aceleași sentimente pentru antrenorul româncei. Chris Evert a fost enervată de faptul că regizorul transmisiunii meciurilor de la Roland Garros a insistat cu imaginile cu Patrick Mouratoglou (53 de ani) la ediția din acest


Chris Evert (68 de ani), o mare campioană a tenisului, o simpatizează pe Simona Halep (31 de ani), dar nu nutrește aceleași sentimente pentru antrenorul româncei.

Chris Evert a fost enervată de faptul că regizorul transmisiunii meciurilor de la Roland Garros a insistat cu imaginile cu Patrick Mouratoglou (53 de ani) la ediția din acest an.

Patrick Mouratoglou, atacat în direct la TV de Chris Evert! Ce a enervat-o peste măsură pe legendara jucătoare la antrenorul Simonei Halep

Omniprezența lui Patrick Mouratoglou, care a mers atât în loja elevului său Holger Rune, cât și la meciurile colaboratoarei Coco Gauff, a scos-o din sărite pe Chris Evert.

Deținătoarea a 18 titluri de Grand Slam comentează partidele de la Roland Garros pentru Eurosport, reacținonând dur după cadrele în exces cu Mouratoglou: Îl arătăm cam mult pe Patrick Mouratoglou, cred!”, a spus Evert, iritată, în direct.

Spre satisfacația lui Chris…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos