728 x 90

Mihai Rotaru s-a implicat la echipă peste capul lui Mirel Rădoi?

Mihai Rotaru s-a implicat la echipă peste capul lui Mirel Rădoi?

Mirel Rădoi, antrenorul român în vârstă de 42 de ani de la Al Bataeh, a vorbit deschis despre relația pe care a avut-o cu Mihai Rotaru, patronul echipei Universitatea Craiova, în timpul colaborării. Mihai Rotaru s-a implicat la echipă peste capul lui Mirel Rădoi? „Dacă eram fătălău, nu eram unde sunt acum” Antrenor la Universitatea


Mirel Rădoi, antrenorul român în vârstă de 42 de ani de la Al Bataeh, a vorbit deschis despre relația pe care a avut-o cu Mihai Rotaru, patronul echipei Universitatea Craiova, în timpul colaborării.

Mihai Rotaru s-a implicat la echipă peste capul lui Mirel Rădoi? „Dacă eram fătălău, nu eram unde sunt acum”

Antrenor la Universitatea Craiova în perioada august – decembrie 2022, Mirel Rădoi a plecat cu scandal din Bănie, fiind deranjat de declarațiile făcute de către cei din conducere.

După despărțirea de Universitatea Craiova, Mirel Rădoi a antrenat-o pe Al Tai timp de patru luni, iar apoi a plecat la Al Bataeh.

La șase luni după ce s-a despărțit de gruparea din Bănie, Mirel Rădoi a vorbit deschis despre relația cu patronul Mihai Rotaru și presupusa implicare a acestuia în munca antrenorului.

„De impuneri și de intervenții, nu. Dar de sugestii, da. Dar toate formulate într-un cadrul diplomat. Și care pe…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos