728 x 90

Marius Șumudică a dezvăluit cele trei echipe pe care le-ar antrena

Marius Șumudică a dezvăluit cele trei echipe pe care le-ar antrena

Marius Șumudică a numit echipele pe care le-ar antrena în prima ligă a României. Marius Șumudică nu își ascunde dorința de a mai antrena la echipa din Giulești: „Pentru mine, prioritatea rămâne Rapid. Aș merge cu inima deschisă” Mai mult, antrenorul celor de la Al-Raed nu a exclus nici variantele de a antrena la Universitatea


Marius Șumudică a numit echipele pe care le-ar antrena în prima ligă a României.

Marius Șumudică nu își ascunde dorința de a mai antrena la echipa din Giulești: „Pentru mine, prioritatea rămâne Rapid. Aș merge cu inima deschisă”

Mai mult, antrenorul celor de la Al-Raed nu a exclus nici variantele de a antrena la Universitatea Craiova sau la Petrolul Ploiești. Șumudică nu s-a ferit să spună cu are o relație foarte bună cu Marian Copilu, conducătorul formației ploieștene. Tehnicianul român a spus că „Lupii Galbeni” vor intra în play-off, însă numai dacă vor mai face încă 4-5 transferuri.

„Pentru mine, prioritatea rămâne Rapid. Nu în momentul de față, dar dacă m-aș întoarce în țară aș merge cu inima deschisă la Rapid, Craiova lui Rotaru, adică echipe la care cred că aș putea face performanță. Altfel, de ce m-aș întoarce?

Sau chiar la Petrolul, fiindcă îl cunosc pe Marian (n.r. –…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos