728 x 90

Liderii judeţeni PSD, convocaţi pentru consultări în privinţa rotativei guvernamentale

Liderii judeţeni PSD, convocaţi pentru consultări în privinţa rotativei guvernamentale

„Marcel i-a chemat pe toţi liderii de filiale pentru consultări în privinţa rotativei guvernamentale. Întâlnirea va avea loc duminică, de la ora 12:00. Nu ştiu dacă în Kiseleff (sediul central al partidului – n.r.) sau în altă parte”, au declarat pentru MEDIAFAX surse din conducerea PSDU. Potrivit protocolului coaliţiei de guvernare, rotativa guvernamentală ar fi


„Marcel i-a chemat pe toţi liderii de filiale pentru consultări în privinţa rotativei guvernamentale. Întâlnirea va avea loc duminică, de la ora 12:00. Nu ştiu dacă în Kiseleff (sediul central al partidului – n.r.) sau în altă parte”, au declarat pentru MEDIAFAX surse din conducerea PSDU.

Potrivit protocolului coaliţiei de guvernare, rotativa guvernamentală ar fi trebuit să aibă loc pe 25 mai, când Marcel Ciolacu urma să preia mandatul de premier, însă negocierile au fost suspendate până la încheierea grevei profesorilor.

Negocierile politice pentru rotaţie vor fi finalizate cât de curând şi se va trece la treabă, spune Klaus Iohannis, întrebat dacă rotativa guvernamentală va avea loc.

„Rotaţia se va produce, dar toţi au înţeles că nu se poate rezolva şi negocierea acestei greve, care se dovedeşte a foi foarte dificilă din multe motive, şi rotaţia în acelaşi tuimp….

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos