728 x 90

Ion Țiriac, Ilie Năstase și Nadia Comăneci au furat show-ul la meciul Arynei Sabalenka

Ion Țiriac, Ilie Năstase și Nadia Comăneci au furat show-ul la meciul Arynei Sabalenka

Ion Țiriac (84 de ani), Ilie Năstase (76 de ani) și Nadia Comăneci (61 de ani) au mers ca spectatori la Roland Garros, pentru a urmări semifinalele de pe tabloul feminin, programate joi. Cei doi tenismeni legendari ai României, Ion Țiriac și Ilie Năstase, împreună cu „zeița” gimnasticii Nadia Comăneci, au oferit imagini savuroase la

Ion Țiriac (84 de ani), Ilie Năstase (76 de ani) și Nadia Comăneci (61 de ani) au mers ca spectatori la Roland Garros, pentru a urmări semifinalele de pe tabloul feminin, programate joi.

Cei doi tenismeni legendari ai României, Ion Țiriac și Ilie Năstase, împreună cu zeița” gimnasticii Nadia Comăneci, au oferit imagini savuroase la meciul dintre Aryna Sabalenka (Belarus, 2 WTA) și Karolina Muchova (Cehia, 43 WTA), contând pentru calificarea în finala de la Roland Garros.

Ion Țiriac, Ilie Năstase și Nadia Comăneci „au furat” show-ul la meciul Arynei Sabalenka din semifinalele Roland Garros! Gestul miliardarului a atras atenția tuturor

Ion Țiriac i-a invitat pe Ilie Năstase și Nadia Comăneci în loja de la Roland Garros pentru care miliardarul scoate din buzunar 80.000 de euro anual. Țiriac, Năstase și Comăneci au trezit interesul cameramanilor, fiind filmați în timpul meciului transmis de Eurposport.

Cei trei…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos