728 x 90

Gigi Becali știe cum va distruge pledoaria lui Florin Talpan

Gigi Becali știe cum va distruge pledoaria lui Florin Talpan

Gigi Becali i-a transmis lui Florin Talpan că instanța îl va chestiona pe marginea profitului obținut de CSA Steaua după momentul în care a câștigat marca în detrimentul lui FCSB. Gigi Becali știe cum va distruge pledoaria lui Florin Talpan în procesul FCSB – CSA pentru marca Steaua! Ce va cere în instanță patronul din

Gigi Becali i-a transmis lui Florin Talpan că instanța îl va chestiona pe marginea profitului obținut de CSA Steaua după momentul în care a câștigat marca în detrimentul lui FCSB.

Gigi Becali știe cum va distruge pledoaria lui Florin Talpan în procesul FCSB – CSA pentru marca Steaua! Ce va cere în instanță patronul din Pipera: „Să văd asta!”

Războiul dintre CSA Steaua și FCSB privind identitatea continuă, iar Gigi Becali este convins că îl va învinge în instanță pe Florin Talpan.

Omul de afaceri din fruntea vicecampioanei este convins că juristului „militarilor” îi va fi închisă gura în tribunal când judecătorii îl vor întreba cât profit a obținut echipa de fotbal.

„Imediat se fac 10 ani de când au marca. Să vedem cât au produs. Că la proces o să îi întrebe judeătorul cât au produs cu marca Steaua în ultimii 10 ani, dacă tot cer despăgubiri. Şi ce o să zică? Că nu doar că n-au produs…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos