728 x 90

Gigi Becali nu e singurul patron care impune fotbaliști în echipă

Gigi Becali nu e singurul patron care impune fotbaliști în echipă

Răzvan Lucescu, antrenorul român în vârstă 54 de ani de la PAOK Salonic, a vorbit despre implicarea patronului Gigi Becali la FCSB. Gigi Becali nu e singurul patron care impune fotbaliști în echipă! Dezvăluirile lui Răzvan Lucescu Răzvan Lucescu l-a comparat pe Gigi Becali cu Silvio Berlusconi, dorind să sublinieze faptul că patronul lui FCSB


Răzvan Lucescu, antrenorul român în vârstă 54 de ani de la PAOK Salonic, a vorbit despre implicarea patronului Gigi Becali la FCSB.

Gigi Becali nu e singurul patron care impune fotbaliști în echipă! Dezvăluirile lui Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu l-a comparat pe Gigi Becali cu Silvio Berlusconi, dorind să sublinieze faptul că patronul lui FCSB nu este singurul care se implică la echipa sa peste capul antrenorului.

Totuși, întrebat dacă Gigi Becali e singurul patron care face schimbări la pauza meciurilor, Răzvan Lucescu a recunoscut că despre astfel de situații nu a mai auzit pe la alte echipe.

„Sunt mulți, mulți patroni care se implică. Berlusconi o face frecvent la Monza. Sunt o mulțime. Să schimbe la pauză, nu, dar să impună un jucător sau altul, da. O fac în ideea de a-i promova pe jucători pentru a-i vinde.

Fac asta cu tinerii, ca să-i forțeze. (n.r. dacă Gigi Becali e singurul care face schimbări la…

Citeşte mai mult

admin
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos